Το 21ο Filothei Women Gala τον Σεπτέμβρη!

To Filothei Women Gala θα πραγματοποιηθεί και φέτος, για 21η συνεχόμενη χρονιά. Νέα ημερομηνία διεξαγωγής του είναι η Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020, στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» στη Φιλοθέη.
Η πανδημία του κορωνοϊού έφερε μεγάλες αλλαγές και στο αγωνιστικό καλεντάρι, όπως είναι λογικό, με συνέπεια η διεθνής συνάντηση στίβου που παραδοσιακά διεξάγεται την άνοιξη να μετατεθεί στο φθινόπωρο και να διεξαχθεί υπό τα αυστηρά μέτρα προστασίας που επιβάλλει το εγκεκριμένο από την ΓΓΑ Υγειονομικό Πρωτόκολλο.
Ωστόσο, η συγκυρία δεν στερεί από το σωματείο μας τη διάθεση για μία ακόμη επιτυχημένη διοργάνωση, ούτε πτοεί τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν, οι οποίες έρχονται με όρεξη να διατηρήσουν ψηλά το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι.
Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για την 21η συνάντηση κορυφαίων αθλητριών του παγκόσμιου στίβου, όπως κάθε χρόνο, στο όμορφο στάδιο της Φιλοθέης. Και φέτος στη διοργάνωση θα δώσει το παρών η αθλήτρια του Αθλητικού Ομίλου Φιλοθέης, Ολυμπιονίκης και Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του επί κοντώ, Κατερίνα Στεφανίδη.Το διεθνές meeting στίβου θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ.

Please follow and like us: