Το διεθνές μίτινγκ γυναικών Filothei Women Gala είναι SILVER!

 

Το διεθνές μίτινγκ γυναικών Filothei Women Gala βρίσκεται ξανά στην κατηγορία Silver της δημοφιλούς σειράς αγώνων της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας World Athletics Continental Tour.

Το γνωστό ελληνικό γκαλά, που θα διεξαχθεί για ακόμη μία χρονιά στο στάδιο της Φιλοθέης «Σ. Κυριακίδης» αναβαθμίστηκε και βρίσκεται ξανά στην υψηλότερη δυνατή κατηγορία που θα μπορούσε να είναι λόγω της ιδιομορφίας του στα αγωνίσματα (μόνο 5 ή 6 και μόνο για γυναίκες).

Η 23η έκδοση του Filothei Women Gala θα διεξαχθεί στις 6 Ιουνίου του 2023 και για μία ακόμη χρονιά θα συγκεντρώσει τις κορυφαίες Ελληνίδες αλλά και ξένες αθλήτριες του στίβου.

Θυμίζουμε πως πέρυσι οι επιδόσεις που καταγράφηκαν στον αγώνα, την 1η Ιουνίου 2022, ήταν εξαιρετικές και αναμένεται πως και φέτος κορυφαίες αθλήτριες όπως η χρυσή Ολυμπιονίης του επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη, που ανήκει στον Α.Ο Φιλοθέης, θα τιμήσουν ξανά με την παρουσία τους το διεθνές γκαλά γυναικών.

Το γκαλά διεξάγεται υπό την αιγίδα της παγκόσμιας (WA) και της ευρωπαϊκής (EAA) ομοσπονδίας, όπως και του Συνδέσμου Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (ΣΕΓΑΣ) αλλά και την υποστήριξη του Δήμου Φιλοθέης Ψυχικού. Μέγας υποστηρικτής η AXUM.

 

 

Find us on social media:
instagram:  filotheiwomengala

facebook:  Filothei Women Gala

twitter: FilotheiGala

websitewww.filothei-gala.org 

 

Please follow and like us: