21ο FILOTHEI WOMEN GALA – ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ

 

Ένα διαφορετικό Filothei Women Gala από τα είκοσι προηγούμενα.

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλοθέης διοργάνωσε το φετινό γκαλά αρχές Σεπτέμβρη με όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για τον covid– 19, κόντρα στους καιρούς που διανύουμε. Στα τέσσερα αγωνίσματα από τα έξι που ήταν το σύνηθες μέχρι τώρα υπήρξαν αρκετά καλές επιδώσεις, παρά το γεγονός της ματαίωσης πολλών κορυφαίων αγώνων που επηρέασαν αρνητικά την αγωνιστική δράση του στίβου.

Σημαντικές ήταν οι επιδώσεις των Ελένη Πόλακ που κέρδισε το Άλμα επί Κοντώ με 4,50μ,  Ιωάννα Ζάκκα που ήταν νικήτρια στο Άλμα σε Ύψος με 1,84μ, αλλά και της Βουλγάρας Γκαμπριέλας Πέτροβα με 6,54 μ. στο άλμα σε μήκος, ενώ στα 100μ κυριάρχησε η Ραφαέλα Σπανουδάκη με 11″92.

Το άλμα υγείας/μήκος άνευ φόρας ήταν μία από τις ομορφότερες στιγμές της διοργάνωσης, αφού έγινε με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για δράσεις που αφορούν τον covid-19, ενώ συμμετείχαν σε αυτό σπουδαίες αθλήτριες. Ανάμεσα σε αυτές και η άλλοτε κυρίαρχη των εμποδίων, Ελισάβετ Πανταζή, που κατέχει το ανεπίσημο ρεκόρ στο αγώνισμα, με 2,67 μέτρα. Νικήτρια του αγώνα αναδείχθηκε η σημερινή πρωταγωνίστρια των ψηλών εμποδίων, Ελισάβετ Πεσιρίδου με άλμα στα 2,61 μέτρα. Η Πεσιρίδου άφησε πίσω της, την Βούλα Παπαχρήστου με 2,47μ και στην τρίτη την Νικόλ Κυριακοπούλου με 2,45μ ενώ ακολούθησαν στην κατάταξη οι Ραφαέλα Σπανουδάκη με 2,44μ, Ελένη Πόλακ με 2,43μ, Oxana Koreneva 2,41μ, Ιωάννα Ζάκκα με 2,38μ και η Ελισάβετ Πανταζή με 2,06μ. Το άθροισμα των εκατοστών που έκαναν οι αθλήτριες είναι 1925, που θα μεταφραστεί σε χρηματικό ποσό που θα διατεθεί σε φορέα για τη καταπολέμηση του covid– 19. Ο φορέας θα ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες.

Τη διοργάνωση τίμησαν με τη παρουσία τους οι κ.κ. Λευτέρης Αυγενάκης Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Δημήτρης Γαλάνης Δήμαρχος Φιλοθέης – Ψυχικού, Σοφία Βυθούλκα Πρόεδρος ΟΚΑΠΑ, Γιώργος Παπαχρόνης Αντιδήμαρχος Θεμάτων Φυσικού Περιβάλλοντος Φιλοθέης – Ψυχικού, Ζαφειροπούλου – Σαρρή Περσεφόνη – Άλκηστις Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Φιλοθέης, Μίνα Μελισσουργού Δημοτική Σύμβουλος, Πετρίτση – Μουράντ Αικατερίνη Δημοτική Σύμβουλος.

Αποτελέσματα του Filothei Women Gala 2020 θα βρείτε ΕΔΩ
Φωτογραφίες θα βρείτε ΕΔΩ
Please follow and like us: